2020-12-05 07:58:35• hírek • közlemény

Hétfőn startol a Hagyományos Termékek Vására

Az egészségügyi és távolságtartási előírások szigorú betartásával a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Szatmár Megyei Tanács a Szatmári Vidékfejlesztéséért Egyesülettel partnerségben december 7. és 24. között a régi központbeli parkban szervezi meg a karácsony előtti „Hagyományos Termékek Vásárát”, naponta 13.00 és 19.00 óra között.

„Mi nem csak a levegőbe beszélünk, amikor azt mondjuk, hogy támogatjuk a helyi és hagyományos termelőket. A nehéz körülmények ellenére is ragaszkodtunk a vásár megszervezéséhez, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy az utóbbi időszakban milyen nehéz helyzetbe kerültek a helyi termelők és kézművesek. Remélem, ezzel is segíteni tudunk nekik, hiszen az ilyen időszakokban a legfontosabb az összetartás. Ugyanakkor szeretnénk, ha a szatmáriak egészséges portékákat fogyaszthatnának az ünnepek előtt, vagy egyedi, kézműves ajándékokkal lephetnék meg a szeretteiket” – nyilatkozta az eseményről Kereskényi Gábor polgármester.


A résztvevők különböző portékákkal várják az érdeklődőket, legyen szó kézzel készített ruhákról vagy ékszerekről, mézeskalács házikókról, bőrből készített egyedi termékekről, de Szatmárban készített mézet, hústerméket, natúr üdítőket, pálinkákat és végül de nem utolsó sorban kitűnő borokat is megtalálnak majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: